sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Joka ainoa päivä on tänään

En voi sanoin kuvailla sitä tunnetta, mikä sisälläni vallitsee, kun pääsen aamulla aikasin ulos seuraamaan auringon nousua! Voisin kuitenkin yrittää;

Seison siinä, jäällä, ja kuuntelen. Siitä on puolisen vuotta, kun viimeksi täällä tällä asialla olin. Kuulen ensimmäistä kertaa tälle kevättä joutsenten huutoa. Se on merkki uudesta. Luonto on heräämässä. Elossa. 

Jää paukahtelee välillä takanani ja säikyn sitä. Nauran itselleni. Auringon ensimmäiset säteet värittävät jään pintaa ja raikas tuuli tunkee läpi tunkkaisuuden. Kaikkialla on niin henkeä salpaavan kaunista. Jää kimmeltää valossa ja katselen sen alle jääneitä lehtiä. Pysähtyneitä kaikki. Aurinko ei ole pysähtynyt. Sillä on suoranainen kiire päästä taivaalle. Valaisemaan. Aluksi se nousee hiljalleen, mutta lopuksi se pyrähtää pilviverhon ohitse. Niin kaunis ja lyhyt ohikiitävä hetki, joka on aina erilainen.

 Loppuhuipennuksen jälkeen vasta huomaan pakkasen, joka kipristelee sormiani. Viileä ja energinen pakkanen. Kaunista sekin. Show on ohi. Tuntuu melkein pahalta lähteä, sillä ei ole tietoa, milloin taas olisi vastaavanlainen hyvä sää kuvaamiselle. Mutta onneksi niitä on kuitenkin tulossa.


10 kommenttia:

 1. Hei, kiitos tykkäyksestäsi instagramissa. Itse asiassa se johdatti minut blogiisi! Ihastuin blogisi kauniiseen ulkoasuun ja tyylikkäisiin valokuviisi, iloa silmille :)

  VastaaPoista
 2. Heei!! Aivan uskomattoman ihania kuvia!!! :3

  VastaaPoista
 3. Tosi hienoja kuvia!:) onko sulla mitään suosikki kuvanmuokkausohjelmaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia todella paljon! :) Picasa 3 käytän :)

   Poista
  2. Kiitti paljon vastauksesta! Oon jo jonkin aikaa etsiny jotain muokkaus ohjelmaa, joten kiitos vinkistä!;)

   Poista
  3. Ole hyvä vaan :) Kiva kun pystyin olemaan avuksi ^^

   Poista
 4. Ensimmäinen ja kolmas kuva ovat huikaisevan upeita otoksia! Ensimmäisessä olet onnistunut ikuistamaan ihanasti lentävän joutsenen ja kolmannessa erityisesti värimaailma miellyttää. Ihania kuvia!

  Itsekin olen "hurahtanut" valokuvaukseen ja mielelläni kuulisin palautetta omista otoksistani, joten käythän kurkkimassa: http://rakkaudellasatua.blogspot.fi

  VastaaPoista